Wordt dit jouw jaar!?

 

“Wordt dit het jaar waarin je de stap zet die je al jaren aan het uitstellen bent? Het jaar waarin je relatie(‘s) en leven weer fijn en prettig worden. Waarbij je nou eens aan jezelf gaat werken in plaats van aan anderen. Het jaar waarin je afrekent met terugkerende patronen en je de ontwikkeling doormaakt die je jezelf al zo lang ontzegt!”

 

Herken jij je in één of méér van de volgende scenario’s?

 • Je hebt het gevoel dat je relatie op de klippen loopt
 • Je vraagt je af waarom het anderen wel lukt om gelukkig te zijn en jou niet
 • Je baalt van je uitstelgedrag en wil daarvan af maar het lukt maar niet
 • Je hebt zat ideeën maar geen tijd om ze uit te voeren
 • Je vindt het moeilijk om ‘Nee’ te zeggen terwijl je weet dat het nodig is
 • Je hebt moeilijkheden op je werk en voelt je gevangen en ziet geen uitweg meer
 • Het lijkt wel of je hele leven bestaat uit vechten en soms ook nog tegen de bierkaai
 • Je vindt het moeilijk om je met anderen te verbinden en denkt dat jij niet kunt wat anderen schijnbaar moeiteloos kunnen
 • Je stevent af op een Burn-out of zit er al middenin

Als jij je herkent in bovenstaande en je antwoord op deze vragen is merendeels ‘Ja’, weet dan dat hulp nabij is. Dat dit het jaar wordt waarin het anders kan en… dat jij dat ook kunt!

Triple AAA coaching

 

Recensie coachtraject door Judith de Bruijn van Presenterswebacademy.nl

 

Het Triple-AAA coachingprogramma is geschikt voor jou als je

 • Wilt weten waarom je doet wat je doet en daarom je daarmee door blijft gaan terwijl je aan alles merkt dat het niet meer werkt! Waarschijnlijk heb je het al eens gemerkt dat je op een geveen moment toch weer in zo’n situatie bent belandt waarvan je afvraagt hoe je daar nou weer terechtkomt. En dat terwijl het al een paar is gebeurd en je ook weet dat je dat zelf voor elkaar krijgt.

 

 • Makkelijker en gelukkiger door het leven wilt gaan. Als je baalt van ruzies en conflicten. Als je het moeilijk maakt voor jezelf maar denkt dat het niet anders kan of hoort. Als je last hebt van uitstelgedrag, slecht grenzen kunnen aangeven, dominantie, burn-out, onzekerheid, onrust en hakken in het zand gedrag en gedoe. 

 

 • Je relatie wilt redden. En je al van alles hebt geprobeerd, van schreeuwen tot gooien met het servies. Van goede gesprekken waarna na verloop van tijd niets meer overblijft en de boel weer wordt zoals vanouds tot stoicijns negeren van je partner en verbolgen zijn?

 

 • Jezelf niet langer wilt afwijzen of negeren en juist wilt accepteren en opkomen voor wat jij nodig hebt. En dat lukt je nou steeds niet. Je blijft het wijten aan jezelf of denkt ‘Ach, dat hoeft voor mij niet, ik heb geen recht op geluk en mensen hoeven al helemaal geen rekening met me te houden’ terwijl je diep van binnen weet dat je wel degelijk recht hebt op geluk, op blijdschap en op mensen die iets voor je doen.

 

 • Je je niet meer wilt irriteren aan jezelf. Je legt de lat te hoog voor jezelf en waarschijnlijk voor anderen. Je bent boos en geirriteerd op de wereld, de mensen om je heen en vooral op jezelf omdat je niet in staat bent die boosheid weg te nemen.

 

 • Als je mensen om je heen wilt waar je op kunt bouwen en vertrouwen. En dat vindt je nou juist zo lastig omdat telkens als je je daarop verlaat, je de ervaring hebt dat je in de steek gelaten wordt. Daarom blijf je maar streven naar volledige zelfstandigheid die er natuurlijk ook voor zorgt dat iedereen denkt dat jij ook niets nodig hebt en een helpende hand niet kunt gebruiken.

 

 

Hallo, ik ben Michael Schulze. Ik heb zelf net al jij geworsteld met deze vragen. Ik ben daarom heel goed op de hoogte met alle valkuilen en worstelingen die dat met zich brengt. Ook ik heb een burn-out gehad en weet dus als geen ander hoe waardeloos je je dan voelt. Hoe vervelend het is als je nergens op kunt of durft te vertrouwen en hoe ik met mijn eigen negatieve emoties en gevoelens ervoor zorgde dat het ook allemaal bewaarheid werd. En toen heb ik op een gegeven moment besloten dat genoeg genoeg was. Ik besloot dat het anders kon en dat ik het anders wilde en ben daar heel doelbewust naartoe gaan werken. Daarom weet ik dat het anders kan en jij écht degene bent die dit voor elkaar kunt krijgen.

En dat is heerlijk, ik ben gelukkig.

En dat kun jij ook weer worden, daar ben ik van overtuigd!

 

.

Oh, misschien is het handig als ik je even waarschuw…!

Ik heb je gewaarschuwd!

Als je verder leest loop je namelijk een behoorlijk risico.

Je loopt het risico dat je besluit dat het moment gekomen is om het anders te gaan doen. En als je het Triple AAA Coaching hebt gedaan dan kun je niet meer terug!Je kunt niet meer terug naar die tijd waarin je je kon verschuilen achter het gegeven dat je je niet wist waarom je dingen deed. Je zult stappen en beslissingen nemen die je anders niet genomen zou hebben.

Nou ja, als je besluit verder te lezen… ik heb je gewaarschuwd!

 

Ik ben me inmiddels heel bewust van mijn eigen drijfveren en weet heel goed waarom ik doe wat ik doe. Het heeft me ook geleerd dat mijn drijfveren de reden waren dat het wel eens mis ging. Als je namelijk weet wat je drijfveren zijn, waarom je doet wat je doet, dan weet je ook wat en wanneer het mis gaat of dreigt te gaan en kun je daar zelf op ingrijpen. Daarmee ben je niet langer slachtoffer van de situatie maar eigenaar van je leven en hoe die film zich afdraait.

 

Er zijn allerlei trainingen en technieken die hun specifieke doel hebben. Als je wilt leren zwemmen ga je naar een zwemschool. Wil je jezelf leren verdedigen, dan ga je naar een Budoschool en als je in je werk iets nieuws gaat doen kun je daar negen van de tien keer wel een training voor volgen.

 

En zo is dat ook met hoe je naar jezelf en je naar de wereld kijkt. Als je inzicht wilt hebben in jezelf, in je terugkerende patronen en je communicatie dan kun je dat leren. Dat gaat niet vanzelf dus is een gelouterde begeleider wel zo handig. Iemand die in jouw schoenen heeft gestaan, weet wat je kunt doen en je kan vertellen hoe je dat dan doet.

 

Waarom het Triple AAA coachprogramma? Mijn werkwijze verschilt in die zin van andere methoden dat ik me richt op de kern van je probleem. Door deze intensieve aanpak die de basis aanpakt is het Triple AAA coachprogramma zeer waardevol. Doordat je werkt aan je psychologische basis (je wereldmodel en jouw plaats daarin) werk je doelgericht aan datgene wat ten grondslag ligt aan je worstelingen of vragen waar je meer zit.

 

Daardoor zijn de resultaten blijvend en worden gelijk allerlei andere zaken die je in de weg staan opgepakt. Dat is namelijk wat er gebeurt als je aan de basis werkt in plaats van aan de symptonen.

 

Het Triple AAA coachprogramma biedt je alles wat je bodig hebt om die nieuwe weg in te slaan. Door te investeren in jezelf en het Triple AAA Programma te doen maak je gebruik van vier verschillende experts in de vorm van mijn persoon. Je kunt gebruik maken van de kennis van de trainer Geweldloze Communicatie, van de coach op drijfveren en van de ervaringen van de ervaringsdeskundige. Je beschikt ook over een ervaren conflictbemiddelaar, ik ben namelijk ook NMI mediator.

Alfred Botterhuis, senior product manager Trade en Garanties bij ABN AMRO, vertelt wat hij aan de coaching heeft gehad.

 

Wil jij ook…

 • plezier hebben in je leven?
 • een fijne en liefdevolle relatie?
 • kunnen durven en willen vertrouwen op anderen?
 • opkomen voor jezelf zonder ruzie te krijgen?
 • beter bestand zijn tegen weerstand van anderen en jezelf?
 • ‘Nee’ kunnen zeggen zonder dat de wereld instort?
 • minder ruzies en conflicten?
 • meer gedaan krijgen en niet meer verzanden in details of uitstelgedrag?
 • je prettig voelen en weer meedoen met de samenleving?

.

.

Stel je eens voor

Stel je voor hoe het zou zijn als je zonder zorgen kon leven. Hoe het zou zijn als jij de regiseur van je leven zou zijn. Als je niet langer bang zou zijn voor de gevolgen van je keuzes in de wetenschap dat het de juiste keuzes voor jou zijn. Dat je kunt doen waar je je goed bij voelt en je weet waar je echte kwaliteiten liggen. Dat de omgang met anderen soepeler en makkelijker is en dat je minder conflicten hebt. Dat je voor jezelf kunt opkomen zonder anderen te schaden en dat je dingen gedaan krijgt die je voorheen als onvoorstelbaar beschouwde.

Kun je je daar een voorstelling van maken?


En voelt dat goed?

Dan is Triple AAA coaching écht helemaal geschikt voor jou!

 

“Durven is even je evenwicht verliezen; niet durven is uiteindelijk jezelf verliezen.”

– Soren Kierkegaard (1813-1855)

/

Testimonial

“Het contact dat ik met Michael heb is voor mij heel waardevol. In onze gesprekken leer ik veel. Over Michael zelf, geweldloos communiceren, drijfveren, het coachingsvak en vooral ook over mezelf. Michael is open en toegankelijk en de interesse die hij toont is oprecht. Hij houdt mij een spiegel voor en na een gesprek met hem heb ik weer het inzicht in en de energie en moed voor de volgende stap die ik wil nemen. Michael is groothartig. Met veel kennis en een breed netwerk heeft Michael altijd wel iets dat of iemand die wat voor mij kan betekenen en hij is altijd bereid om dat ook te geven.”

– Madeleine Spelt, Soest, Karabo Coaching

 .

.

.

Het Triple AAA coachprogramma, wat is dat en hoe werkt het?

Het Triple AAA coachprogramma in een intensief coachingtraject van 10 gesprekken, één op één met mij, waarin je aan de slag gaat met jezelf. De gesprekken vinden om de twee weken plaats zodat je tijd hebt om de opdrachten uit te voeren in de tussentijd. De gesprekken vinden plaats in Opperdoes tenzij we overeen komen dat een andere locatie handiger is zijn doorgaans van 09:00 tot 11:00 of 20:00 tot 22:00 uur. Het programma is maatwerk en kan daarom op elke willekeurig moment starten. De doorlooptijd is in totaal vier tot vijf maanden. Ook hier geldt maatwerk dus kortere doorlooptijden behoren ook tot de mogelijkheden.

Naast inhoudelijke training en reflectie krijg je stimulerende en motiverende opdrachten en onderzoeken. Tijdens de gesprekken wordt duidelijk wat voor jou écht van belang is, waar het allemaal voor jou om draait en waar je naartoe wilt. En niet te vergeten. waarom je dat wilt. Daarnaast is het mogelijk om door middel van email vragen te stellen en te overleggen.

Het Triple AAA coachprogramma wordt naar wens eventueel voorafgegaan door een intake zodat je kunt kijken of je je bij mij op je gemak voelt en me vertrouwt, of we een klik hebben, zeg maar.

.

.

Waarom heet het  programma Triple AAA coaching?

Het programma heet Triple A omdat het de drie A’s van het leven omvat. De drie A’s van het leven heb ik als volgt samengesteld:

A van Acteren; de keuze voor de bewuste besluitvorming om iets wel of juist niet te doen en het doorgronden van de juiste motivatie erachter. Acteren geeft grip op het leven en zorgt ervoor dat jij de regie hebt, het heft in eigen handen.

A van Accepteren; de keuze voor het bewust accepteren van zaken waar je geen invloed op hebt, als je er daadwerkelijk geen invloed op hebt. Acceptatie geeft toegang tot dankbaarheid en tevredenheid.

A van Annuleren; de bewuste keuze om als zaken niet gaag zoals jij wilt, je geen invloed meer kunt uitoefenen en je er ongelukkig van wordt, weg te gaan. Annuleren geeft in die ook weer grip omdat het bewuste karakter van deze keuze weer een actie is op zichzelf.

Het Triple AAA coachprogramma geeft je daarmee onbegrensde toegang tot mogelijkheden voor geluk, wijsheid, rijkdom en rust; de kracht om het anders te doen op een manier die voor jou geschikt is.

Yvonne Buwalda, Gemeente Heerhugowaard vertelt wat het coachtraject haar heeft opgeleverd.

.

.

Deelname aan het Triple AAA programma kan je de volgende zaken opleveren:

 • Diepgaande kennis en bewustwording van je drijfveren (waarom je doet wat je doet). Je leert jezelf kennen op een manier die je niet voor mogelijk had gehouden en waar je valkuilen, uitdagingen en kernkwaliteiten liggen.
 • Grip op je leven en je omgeving. Je bent in staat om beslissingen te nemen waar je niet langer tegenop ziet en je hebt de kennis en regie om te voorkomen dat je in dezelfde valkuilen stapt als voorheen.
 • Inzicht in je manier van communiceren en de effecten daarvan. Heel veel, zo niet alle, problemen die we ervaren worden veroorzaakt door de manier waarop we communiceren. Onze communicatie en de manier waarop we ons uiten is een direct gevolg van ons wereldbeeld en de plek die we onszelf daarin toekennen.
 • Je leert ‘Nee’ zeggen op een manier die effectief is en je niet in problemen brengt. En waardoor je in staat bent om voor jezelf op te komen en jezelf niet langer te kort te doen.
 • Je leert hoe je gedrag een gevolg is van je drijfveren en hoe die ervoor zorgen dat je telkens weer indezelfde spiraal terecht komt. Door dit inzicht ben je in staat om in die gevallen dat het noodzakelijk is en zinvol je manier van acteren aan te passen, zonder jezelf onrecht aan te doen, zodat je effectiever wordt en prettiger in je vel komt te zitten.
 • Een merkbare verbetering van je relaties, je leven en je gemoedstoestand. Je durft dingen die je eerder niet durfde, voelt je rustiger en meer in-control. Je kunt met mensen omgaan met wie dat eerdewr niet lekker ging. Relaties verdiepen, worden meer open van karakter waardoor er ruimte onstaat voor oprechte uitwisseling van gedachten en ideeën zodat je samen verder komt.

.

bonus

Als je investeert in jezelf met het unieke Triple AAA coachprogramma dan geef ik je een aantal zeer waardevolle bonussen.

 

 

btn3375464155

10 tussentijdse mailconsulten

(waarde € 243,00)

Waarschijnlijk loop je tijdens het Triple AAA programma tegen bepaalde grenzen en overtuigingen aan. Het hele programma is erop gericht om je hier mee om te leren gaan. Toch kan het handig zijn om te weten dat je maar liefst tien tussentijdse mailconsultaties kunt doen om je vragen te stellen.

btn337546424

50% Korting dagprogramma Now we’re talking

(waarde € 298,50)

Door deelname aan deze training vergoot je de effectiviteit van het Triple AAA programma nóg meer. Door klassikaal de drijfveren en communicatie te bespreken ben je in staat om ‘live’ te zien hoe geweldloze communicatie in zijn werk gaat en kun je direct dat wat je al hebt opgestoken in praktijk brengen.

btn3375464109

Gratis maandelijks eZine ‘Mindset’ en eBook ‘Mindshift’

met praktische tips en informatie over conflictoplossing, drijfveren en communicatie. Het eBook bevat uitgebreide informatie en oefeningen over geweldloze communicatie en inzichten over hoe onze drijfveren van invloed zijn op de meest basale dagelijkse dingen die we doen, zoals het kopen van een brood.

.

.

Twijfel je nog of Triple AAA coaching voor jou geschikt is?

Als je je nu nog afvraagt of je er verstandig aan doet om je aan te melden voor het Triple AAA programma kan het zijn dat je het volgende denkt:

Ik ben er nog niet aan toe. Ik kan je geruststellen, als jij helemaal tot hier hebt gelezen, en dan heb je behoorlijk wat gelezen, dan ben je echt zover dat je met dit coachprogramma stappen gaat zetten. Ik begrijp heel goed dat je het moeilijk, misschien wel spannend vindt. Maar wat heb je eigenlijk te verliezen? Ik kan je garanderen dat het Triple AAA programma een ander mens van je maakt en daar ben je aan toe.

Je vraagt je af of je dit niet zelf kunt. Het is heel verleidelijk om dat te denken. Het is ook meteen de meest diepgewortelde weerstand tegen verandering die we kennen. Uiteraard zul je een aantal zaken best zelf kunnen ontdekken. De vraag is alleen of je daar tijd voor hebt als je dat zonder begeleding wilt doen. Ik heb zelf ruim tien jaar training achter de rug op deze gebieden en als ik terugkijk en zou beredeneren hoe lang een zelfontdekkingstocht me zou kosten kom ik al snel uit op tien tot twintig jaar. Wil je er zo lang over doen?

Is het nu al de tijd om het te doen, kan ik niet beter nog even wachten? Ook dit is zo’n basis van weerstand; de uitstelweerstand. Ongeacht hoe belangrijk iets voor ons is, ongeacht hoe diep we ervan doordrongen zijn dat het noodzakelijk is dat we nu actie ondernemen, je kunt erop vertrouwen dat de uitstelweerstand je ervan probeert te weerhouden. Die wil alles liever bij het oude houden, daar waar de comfortzone is. En dat er dan niks verandert… neem je dat voor lief?

.

Zoals al gewaarschuwd is het programma misschien niet voor iedereen geschikt. Het Triple AAA programma is voor jou geschikt als je bereid bent om:

 • kritisch naar jezelf en je manier van doen en communiceren te kijken
 • tijd te besteden aan je relaties en omgang met anderen
 • een prettiger leven voor jezelf en de mensen om je heen te maken
 • een blij, gezond, rijk en gevuld leven te leiden
 • lef te tonen om dingen anders te doen en af te wijken van dat wat je tot nu toe hebt gedaan

.

Om de stap te zetten bied ik je een garantie!

“Niet goed, dan krijg je je geld terug”

Voor jou en mij is het belangrijk dat de tijd die we samen gaan doorbrengen voor ons beiden effectief en zinvol is. Mocht je na het eerste gesprek toch het idee hebben dat het niet gaat werken en dat je een vergissing hebt gemaakt dan laat je me dat gewoon weten. Geen enkel probleem! Ik geef je dan je investering volledig terug. Je mag, als je dat wilt, wel gewoon abonnee blijven van het maandelijkse eZine en ook het eBook mag je gewoon houden.

.

Ingrid van de Grint vertelt over haar coachtraject en de door haar behaalde resultaten.

.

 

Het Triple AAA coachprogramma op een rij!

Als je ondertussen net zo enthousiast bent geworden over het Triple AAA programma als ik, dan kies je voor het volgende:

 • Tien reflecterende, motiverende gesprekken en gerichte opdrachten waarin je leert wat je drijfveren zijn en hoe je gedrag en communicatie die daaruit voorkomen van invloed zijn op alles wat je doet en de reacties die je krijgt.
 • Bonus #1: tien tussentijdse mailconsulten t.w.v. € 243,00
 • Bonus #2: 50% korting op de training Now we’re talking t.w.v. € 248,50
 • Bonus #3: maandelijks eZine Mindset én het eBook Mindshift; waarde onschatbaar!
 • ‘Niet goed geld terug’ garantie

 

investering Triple AAA coachprogramma (en dus in jezelf)

€ 4997,00 incl. BTW

.

De coaching vindt plaats in Opperdoes. (40 minuten van a’dam met auto,  1,15 uur met openbaar vervoer) Op locatie is ook mogelijk, je investering is dan € 4997,00  excl. btw ivm reistijden, excl. km-vergoeding van €0,35ct (nacalculatie) excl. eventuele  huur van ruimte.

 

Bestel hieronder Triple A coaching 

veilig betalen met iDeal

 

 

Bestel hieronder Triple A coaching op een locatie naar wens wilt (NL)

€4997,00 excl BTW

veilig betalen met iDeal

 

 

 

 

 

Als je nog vragen hebt over je deelname of met mij wilt praten over de zin hiervan voor jou, neem dan contact met me op via michaelschulze@adacta-mediation.nl. Dan bespreken we je eventuele deelname en ik zal in alle eerlijkheid aangeven of het Triple AAA Programma geschikt voor je is.

Ik zou het geweldig vinden als je jezelf voldoende investering waard vindt om je in te schrijven en je te mogen verwelkomen!

Warme groet,

.

.

.

.

PS: “Michael is een bevlogen Enneagram-deskundige met een speelse manier van aanpak. Hij is dol op wat hij doet en maakt dat met aansprekende voorbeelden inzichtelijk voor de deelnemers aan zijn workshops. Michael de Mediator bevraagt, de Geweldloze Communicator reflecteert en de Animator illustreert. Dat levert speelse, hilarische en bij tijden licht confronterende inkijkjes in de drijfveren van de deelnemers op. Het voorziet hen tevens van effectieve tips voor het versoepelen van communicatie en het omgaan met conflict in werk en dagelijks leven.” March 8, 2011

– Hermine Kroon, mediator, Utrecht.

PS2: Veel bedrijven werken tegenwoordig met wat wel een Persoonlijk Budget genoemd wordt. Zo’n budget kan vaak ingezet worden voor trainingen of andere vormen van persoonlijke ontwikkeling zoals het Triple AAA programma. Check bij je personeelsafdeling naar de mogelijkheden.