..

De 7e wet van succes

 

Man on top of mountain.“Commandant, de Zulu’s vallen aan!”. Hijgend komt sergeant Gates de tent binnengestormd. Commandant Hynes wendt zijn blik van de spiegel en stopt even met het bijscheren van z’n snor. “Dat is allemaal wel mooi Gates, vertel ze dat ik nog even bezig ben.” “Maar meneer…” hijgt Gates; “Ze zijn al binnen de poorten!”

“En dat is een reden om alle beschaving dan maar te laten vallen, Gates, hmmm?” Commandant Hynes draait zich om, tuurt aandachtig in de spiegel en knipt voorzichtig nog een haartje weg terwijl sergeant Gates met opengevallen mond en een opgetrokken mondhoek met een zweem van een glimlach toekijkt.

“Ja, mijn beste jongen… “ Hynes kijkt via de spiegel naar Gates; “ Het is noodzakelijk dat we altijd de hoogste norm voor ons lichaam en beschaving in acht houden. Anders gaan we onsuccesvol ten onder.”

Succes, wat is dat? Voor de één is succes veel geld verdienen, een groot huis en een mooie auto. Voor de ander is succes een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld en voor weer een ander is succes gelukkig zijn.

Op de één of andere manier zijn we allemaal voortdurend bezig met succesvol zijn. Ook al ziet dat er heel verschillend uit. Dat heeft alles te maken met jouw persoonlijke blauwdruk.

Wat is nou jouw persoonlijk blauwdruk? Is dat je karakter? Zijn dat je ideeën en gedachten? Of gaat dat over jouw plek op deze bol in het universum?

Je persoonlijke blauwdruk is dat alles en meer! Het is de combinatie van je karakter, je ideeën en gedachten. Het is de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt. Naar jouw plek op die wereld.

Je persoonlijke blauwdruk bepaalt hoe je omgaat met tegenslag en alles wat op je pad komt. Je blauwdruk maakt dat je zegt en doet wat je zegt en doet, en waarom je daarmee door blijft gaan, ook als je zelf allang door hebt dat dit tegen je werkt.

Je blauwdruk is je grootste uitdaging. Het is je grootste hindernis in dit leven. Het is je grootste kwaliteit, je allergie en je verslaving. Je blauwdruk is alles; je blauwdruk, dat ben jij!

Je persoonlijke blauwdruk is onbewust!

.

Je persoonlijke blauwdruk bepaalt volledig hoe je tegen mensen en bijvoorbeeld zaken als geld en succes aankijkt. Het is een volledige projectie van jouw ideeën en overtuigingen. Overal waar je bent, daar zie je jezelf.

Alles wat je ziet buiten jezelf wordt gereflecteerd naar binnen. Alles wat niet OK is, spiegelt naar binnen en maakt dat het van binnen niet OK is. Of het nu gaat om mensen, ideeën of de dingen om je heen. Alles wat niet past binnen jouw kaders zal een dissonantie geven op jouw innerlijk.

Dat is wat de 7e wet van succes is; en spiegel. De spiegel die alles om je heen spiegelt en betrekt op jouzelf.

En dat gaat heel ver. Het gaat om de kleren die je draagt. Om de stijl van je kapsel, de kleuren die je staan maar ook over jouw keuken met onopgeruimde etensresten of rommel in je auto. Het gaat over de mensen die ontmoet en de ideeën die je tegenkomt.

En deze 7e wet van succes zegt dat alles wat onderhuids niet OK voelt, ervoor zorgt dat je niet optimaal functioneert. Dat je niet je volledige potentieel uit je zelf haalt. Ook al ben je je er niet eens van bewust.

Als je fysieke leven niet op orde is, dan is je geestelijke leven niet op orde. Dat is de essentie van de 7e wet van succes. En dus ervaar je onmacht, geen grip op je leven en voel je je een speelbal van het lot.

En zo gaat het cirkeltje rond. Want als je je van binnen niet optimaal voelt, dan straal je dat uit en krijg je dat terug. De wet van de aantrekkingskracht eist dan z’n plaats op.

Met een Commandant Hynes houding zorg je dat de 7e wet van succes ook voor jou gaat werken. Ruim op wat niet bij je past. Omring je met mensen die je ondersteunen en zorg ervoor dat de directe wereld om je heen op orde is. Dan spiegelt succes naar binnen, kaatst het naar buiten en trek je het succes aan dat je wenst.

Wat succes ook voor jou mag zijn, ik wens je van harte toe dat je succesvol wordt en bovenal dat je gelukkig bent en mag zijn.

Op je gezondheid en een geweldig leven,

 

Michael

 

PS: Wil je meer invloed kunnen uitoefenen op je succes? Dan is het noodzakelijk dat je weet wat jouw onbewuste persoonlijke blauwdruk is die je helpt én waarmee je jezelf ook tegenhoudt en saboteert! Ontdek je persoonlijke blauwdruk met het programma Ontketen je potentieel. Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie over dit unieke programma. Voor resultaten die je niet voor mogelijk hield!

 

PPS: Dit is het laatste artikel van het Ezine Mindset. Wil je meer tips en informatie over succes, je goed voelen en een bijdrage leveren, blijf dan abonnee en ik zet je aanmelding automatisch voor je over naar Onmisbare omzettips.

Ik wens je alles succes, gezondheid en geluk in je leven.

 

Leave a Reply