.

 En hou vanaf vandaag op met worstelen, ruziën en stress…


Vul je emailadres en voornaam in en ontvang direct het gratis eBook!
E-mail:
Voornaam:

Je ontvangt tevens een gratis abonnement op Mindset, het tweewekelijks eZine met praktische tips over het oplossen van conflicten en verbeteren van communicatie. Speciaal bedoeld voor hoger opgeleide HR-managers en mediators en andere professionals die impasses snel, gericht en effectief willen doorbreken.

Aanmelding is vrijblijvend, je gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

.
Ben jij iemand of ken jij iemand die last heeft van ruzie op het werk heeft? Stoeit met relaties? Het lastig vindt om grenzen aan te geven of er juist overheen dendert?
Het  kan anders!

Vraag hierboven snel jouw GRATIS eBook aan en ontdek hoe je stress, weerstand en ruzie voorkomt en oplost en waarom je doet wat je doet, ook als dat tegen je werkt! Zodat je meer verbinding maakt en meer bereikt met minder gedoe!
.
Ontvang het GRATIS eBook  “Hoe versla je een gorilla?” door je aanmelding rechtsboven. Volg daarna de instructies in je inbox. Naast het eBook ontvang je als bonus GRATIS het tweewekelijks het inspirerende Mindset e-Zine met praktische artikelen over het voorkomen en oplossen van conflicten en het verbeteren van communicatie. Met tips die je direct in de praktijk kunt inzetten. Speciaal bedoeld voor managers, mediators en professionele dienstverleners die impasses snel, gericht en effectief willen doorbreken.We respecteren je e-mail privacy. Je kunt je altijd eenvoudig afmelden.