.

Geluksbandbreedte – Relaxed en gelukkig meer bereiken

 

Welkom bij alweer het tweede videoartikel uit de zomerreeks. In deze video leg ik je uit hou negatieve emoties van invloed zijn op de mate waarin jij geluk ervaart.

En natuurlijk vertel ik je hoe je daar op positieve verandering in kunt aanbrengen.  Het heeft alles te maken met de pieken, dalen en frequentie van die negatieve emoties.

Ik heb de video met veel lol gemaakt, ik wens jou daarom ook veel kijkplezier en heel veel geluk!

.

.

Wil je meer weten over het Secret Communication Skills event of je aanmelden en gebruik maken van het Now or Never aanbod?

Klik dan hier!

 

Hartelijke groet,

.

PS: Ik zou het leuk vinden om je reactie op dit artikel van je te horen,hieronder kun je je reactie plaatsen. Of deel je reactie met anderen via Facebook, LinkedIn of Twitter

(c) 2013 Michael Schulze, Ad acta mediation, alle rechten voorbehouden.

Je mag dit artikel vrij gebruiken in een tijdschrift, nieuwsbrief of bijvoorbeeld website zolang je dat doet onder vermelding van de onderstaande tekst (inclusief werkende link):  ”Door Michael Schulze, voor het gratis eBook “Hoe versla ik een gorilla?” over het oplossen en voorkomen van conflicten, communicatie en drijfveren én gratis aanmelding voor het tweewekelijkse eZine Mindset met dit artikel ga je naar www.adacta-mediation.nl

 

Leave a Reply