.

Gras groeit niet harder door eraan te trekken.

 

Mijn klanten bestaan uit managers en HR-professionals. Professionals die op een menswaardige wijze effectief het verschil willen maken om hun werkzaamheden en activiteiten naar een hoger peil willen brengen en tegelijkertijd meer rust, flexibiliteit en daadkracht willen. Ze komen onder andere uit het verzekeringswezen, de medische sector, non-profitorganisaties en ICT-organisaties.

Weerstand, sabotage, sluimerende conflicten of openlijke ruzies zijn de meest in het oog springende zaken waar ze mee te maken hebben.  Daardoor neemt de persoonlijke effectiviteit en productiviteit af en duren zaken langer dan noodzakelijk en laat onderlinge afstemming te wensen over.  Medewerkers zitten niet lekker in hun vel, zijn grip op hun werk of leven kwijt met als gevolg verhoogd ziekteverzuim en angst om boven het maaiveld uit te komen en te excelleren. 

 

“Feit; 80% van uitval en ruzies ligt besloten in onderwaardering en niet gehoord worden”

 

Mijn klanten zoeken manieren om het beste uit hun medewerkers te halen. Ze willen ruien en gedoe snel oplossen en daadkracht verbeteren. Naar hun klanten toe willen ze verbeterde communicatie en slagvaardigheid. Efficiënter werken met aandacht voor het menselijke aspect; het besef dat ‘Human resources’ daadwerkelijk hun grootste asset zijn. 

Ze willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en communicatie en zijn bereid hun eigen houding hierin te onderzoeken. Ze zien de noodzaak tot cultivering, ondersteuning en ontwikkeling van zichzelf en hun medewerk(st)ers. Heel goed bewust van hun voorbeeldfunctie voor wat betreft omgangsvormen en communicatie, zijn ze bereid om te praten met elkaar, over wat hen beweegt, drijft en waar hun zorgen zitten zodat er rust, souplesse en een oplossingsgerichte houding  kan worden hervonden.

Wil jij af van weerstand, sluimerende conflicten en zoek je manieren of effectiever te communiceren? Laat mij je helpen om deze dagelijkse worsteling achter je te laten zodat er rust komt en je effectiever en slagvaardiger wordt.

Klik hier om erachter te komen wat mijn werkwijze is.

 

 

Ad acta Mediation werkt onder andere voor…