.

.

 

NOW WE’RE TALKING!

Presenteren, overtuigen en verkopen

juichende zakenmensen

divider_line_740

Ben jij iemand die worstelt met …

 

 • Moeizame gesprekken of ruzie met collega’s, teamleden of familieleden? Al jaren heb je mot en je hebt gevoel hebt dat je niet verder komt. Wat je ook doet of probeert, het brengt geen verbetering in de situatie op je werk of in je relatie en het gat tussen jullie wordt alsmaar groter. En ’s ochtends maakt het idee dat je vandaag weer met diezelfde mensen hebt te maken, dat je het liefst in bed blijft liggen.
 • Je worstelt met je interne criticus, wat jij doet is niet goed genoeg,  hebt moeite moet profileren en stelt maar uit en uit. Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven. En als je er dan eens wat zegt dan is het teveel, het potje ontploft en achteraf vraag je je af hoe je nou toch weer in deze situatie bent gekomen?
 • Het lijkt het wel of niets van wat je zegt binnen komt. Je stuit op tegenwerping na tegenwerping en niets van wat je zegt lijkt te helpen. De werkzaamheden stokken, je zelfvertrouwen stort in en zelfs inkomsten vallen weg. Emoties lopen hoog op, je weet niet hoe je daarmee moet omgaan en je koerst rechtstreeks op een burn-out af.  
 • Je worstelt met je omzet en verkoopgesprekken, daar moet je al helemaal niet aan denken! Je bent goed in wat je doet maar voor bepaalde situaties, zoals vastzittende gesprekken, tegenwerpingen en hoogoplopende emoties zou je best wat meer ‘bagage’ kunnen gebruiken. Om nog maar te zwijgen van wat er bij jouw gebeurt als je jouw dienst, idee of mening bij je publiek wilt laten laten.

 

Herken je je in bovenstaande, dan zit je goed!

 

 

Ik heb namelijk iets ontdekt. Er is een fundamenteel verschil, een groot gapend gat, tussen dat wat we zeggen en hoe onze boodschap aankomt bij ons publiek. Het gevolg is dat we niet overtuigen op de momenten die cruciaal zijn waardoor je boodschap verloren gaat. En daarmee je ideeën, plannen en omzet.

En ik heb nog iets ontdekt. Er zit geen enkel verschil tussen een gesprek dat draait om overtuigen, je idee of mening te laten landen en het voeren van verkoopgesprekken. Alle vaardigheden voor al deze situaties zijn simpelweg gelijk. Je hoeft alleen maar te weten wat je op welk moment moet inzetten. En je ideeën, meningen en effectiviteit winnen enorm aan overtuigingskracht en je kunt alles aan de man brengen. En laten we wel zijn, alles in het leven draait om het kunnen ‘verkopen’ van jouw gedachtegoed zodat je hoog opgelopen situatie kunt gladstrijken, persoonlijk effectiever wordt of beter je idee, mening, dienst of product wilt kunnen verkopen, de manier waarop je communiceert is cruciaal.

Maar ja… dan is er nog dat gat!

Want ik ben er om jou te helpen zodat jij ervoor kunt zorgen dat dingen weer op hun pootjes terechtkomen. Met het inspirerende, inzichtgevende en resultaatgerichte programma ‘Now we’re talking’.

Gedurende deze energiegevende dag leer je weer denken in wij. Met bewezen en zeer effectieve vaardigheden uit de mediation en geweldloze communicatie leer je door simpelweg te praten resultaten te bereiken die je niet voor mogelijk houdt. Daarnaast maak je kennis met je drijfveren. De redenen waarom we doen wat we doen, en daarmee doorgaan als we merken dat ze niet meer werken. Waarom we nou echt ruzie maken met elkaar en wat je hebt te doen om daar verandering in te brengen.

>

Waarom?

 

Waarom doe ik dat? Omdat ik het heel slecht kan verkroppen als ik zie hoe sommige situaties nodeloos uitmonden in onvrede, ziekteverzuim of knalharde ruzie. Dat families uit elkaar vallen of relaties stuk gaan enkel en alleen omdat we langs elkaar heen praten. Door de manier waarop mensen met elkaar omgaan en praten. En ik vind het vreselijk als mensen passie hebben en ideeën en die niet goed voor het voetlicht kunnen brengen waardoor ze gefrustreerd raken, het gevoel hebbes dat ze tegen de bierkaai moeten vechten en daar ook gewoon hun baan of inkomsten door verliezen. Omdat ik weet dat het anders kan en omdat ik mensen graag help mensen te helpen.

 

“Michael is een bevlogen Enneagram-deskundige met een speelse manier van aanpak. Hij is dol op wat hij doet en maakt dat met aansprekende voorbeelden inzichtelijk voor de deelnemers aan zijn workshops. Michael de Mediator bevraagt, de Geweldloze Communicator reflecteert en de Animator illustreert. Dat levert speelse, hilarische en bij tijden licht confronterende inkijkjes in de drijfveren van de deelnemers op. Het voorziet hen tevens van effectieve tips voor het versoepelen van communicatie en het omgaan met conflict in werk en dagelijks leven.”

— Hermine Kroon (Mediator)

 

Michael SchulzeHoi, mijn naam is Michael Schulze. Ik ben mediator (mooi woord voor conflictoplosser :), businesscoach en trainer geweldloze communicatie en gespecialiseerd in de persoonlijke blauwdruk van mensen. En ik ben heel goed bekend met situaties waarin mensen vast kunnen zitten. Ik heb namelijk heel wat jaren geworsteld met al deze zaken die ik hierboven beschreven heb.

 

Totdat ik doorkreeg dat het ook anders kan. Zonder jezelf te verliezen, mensen naar de mond te praten of gekunstelde communicatietechnieken te gebruiken.

 

Ik was altijd bezig met anderen helpen en deed dat met zoveel verve dat ik te maken had met weerstand, tegenstribbelen en hakken in het zand. Natuurlijk probeerde ik om nog wat fanatieker mijn standpunten over te brengen met als gevolg dat mensen me gingen vermijden of dat ik ruzie kreeg. Zelfs als ik dacht dat ik het heel netjes zei, hoorde ik achteraf via via dat mensen erg geschrokken waren. Van mij, notabene! Ik zat niet lekker in mijn vel, had verschillende burn-outs en natuurlijk lag het altijd bij die ander.

 

Toen ik eenmaal doorhad dat al mijn ellende, de stress die ik ervoer en de weerstand die ik tegenkwam voornamelijk te maken had met wat ik zelf deed, en het beeld wat ik zo bij anderen achterliet, kon ik daar verandering in brengen. Want ja, als ik ervoor zorgde dat iemand een bepaald beeld van mij had, dan was ik ook degene die daar iets aan kon doen. Mijn ontdekking is dat iedereen in staat is om gelukkig te zijn. Om geluk bij anderen te brengen en dat je daarmee razendsnel ruzies oplost en de mensen om je heen weer in meewerkstand komen.

 

Ik heb nog veel meer ontdekt. Ik kan je vertellen dat ik verreikende inzichten heb verworven over waarom mensen ruzie met elkaar maken en waarom het soms zo ontzettend lastig is om daaruit te komen. Hoe het wereldbeeld van mensen, en het beeld van zichzelf op die wereld, enorm meespeelt daarbij. En hoe je die kennis weer kunt gebruiken om daaruit te komen. 

 

Ik wil je in dit programma ook alles vertellen over het krokodillenbrein. En als jij iemand bent die met mensen te maken heeft. Die met emoties, overtuigen. weerstand of verkopen te meken heeft, dan is dit onmisbare kennis!

 

Wil je meer weten van dit fascinerende fenomeen en ontdekken wat slechts heel weinig mensen weten? Dan is ‘Now’we’re talking’ echt voor jou!

 

“Meer inzicht in mijn eigen functioneren en reageren. Meer duidelijkheid hoe daarmee om te gaan en in één woord verhelderend! Bedankt!”

– Erica Bender, Gemeente Heerhugowaard

 

 

Waarom nu meedoen?

 

Waarom zou je nu mee moeten doen met Now we’re talking? Deelnemen aan Now we’re talking is juist nu ontzettend belangrijk omdat je juist in deze tijden van crisis en onzekerheid niet weet of jouwe baan er morgen nog wel is. Dat maakt het ontzettend belangrijk om effectief te kunnen communiceren. Zodat je doeltreffend, begrijpend en doortastend communiceert en omgaat met degene die er misschien wel voor zorgt dat jou baan morgen nog bestaat. En als dat onverhoopt niet meer het geval is, dat jij dan diegene bent die ze graag meenemen naar een volgende fase binnen de organisatie.
.

Succes of falen

.

Effectief, begrijpend en doortastend communiceren is de beste garantie voor een structureel inkomen, of je nu een baan hebt of dat je als eigen ondernemer de kost verdient. De zorgen van anderen goed kunnen inschatten, effectief kunnen communiceren en komen met oplossingen in samenwerking, zorgt ervoor dat je altijd geld zult kunnen verdienen en een goede toekomst hebt.

In onze nieuwe economie is straks alleen nog een plaats en goed belegde boterham voor diegenen die zichzelf, hun ideeën en diensten overtuigend kunnen presenteren en verkopen. En bij alles wat je doet is een bepaalde manier van verkoop aanwezig, zelfs als je daar niet van bent, je er niet bewust van bent of er een hekel aan hebt.

.

Daarom kan juist nú meedoen met
Now we’re talking
wel eens één van de
beste beslissingen uit je leven zijn!

>

Communicatieve skills zijn belangrijk voor professionals die hun klanten goed moeten kunnen begrijpen. Dat scheelt tijd en kosten en goede communicatieve professionals zijn daarom hun gewicht letterlijk in goud waard.

.

Ontdek de rechtstreekse route naar de schat!

.

schatkaart

 

OK
Waardoor je minder tijd kwijt bent aan gedoe, geharrewar en je ook sneller je doel bereikt
.
.
OKWaardoor je minder geld kwijt bent aan trainingen, juridische kosten bij geschillen of onenigheid
.
OKJe in één klap de spijker op z’n kop kunt slaan zodat je meer gaat verdienen, krachtiger overkomt en rust krijgt

.

 

 

Ik bied je de sleutel, jij hoeft hem slechts aan te nemen…

divider_line_740

“De training geweldloze communicatie van Michael is een echte aanrader. Michael is in staat je op een zeer heldere wijze de koppeling bij te brengen van het werken met het enneagram en geweldloze communicatie. Het enthousiasme waarmee hij dat doet, werkt nog lang na. Evenals het effect van de training!!”

– Roselie Kommers, Amsterdam (interim management education and media)

divider_line_740

Globale inhoud programma

.

Tijdens deze twee praktijkgerichte en inspirerende dagen leer ik je…

Omgaan met negativiteit, emoties en tegenwerking

 • Op een zorgvuldige manier die ook voor jouzelf prettig is
 • Op een manier waarmee je meer uit je gesprek krijgt en je meer bereikt

 

Overtuigen – zonder weerstand effectief je punt overbrengen

 • Geweldloze communicatie, effectief bij weerstand, conflicten en emoties
 • Coaching en mediationvaardigheden die helpen bij alles wat je onderneemt
 • Krokodillenbrein uitgelegd en hoe dat je kunt paaien, extreem noodzakelijk voor succesvol kunnen presenteren, overtuigen en verkopen

 

Jezelf verkopen – zonder te pushen en tegelijkertijd te helpen

 • Win-Win Onderhandelen volgens Harvard Business school
 • Stimulerende verkoopgesprekken voeren
 • Omgaan met tegenwerpingen
.

En nog veel meer….

Alles voor een succesvol, financieel en emotioneel stressvrij en gelukkig leven!

 

divider_line_740

.

Ben je enthousiast geworden? Even opgepast dan…

Now we’re talking is een geweldige dag.
.
Een dag waarbij ik je kan garanderen dat jij inzichten opdoet die je nergens anders zult vinden. Maar Now we’re talking is alleen voor mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken. Die bereid zijn de sleutel die ik ze aanbied te ontvangen. En die begrijpen dat na deze dag hun leven er echt anders zal uitzien. Want je kunt niet meer terug. Als je deze sleutel en ontdekkingen aanneemt, is je oude pad afgesloten.

Waarom?

.
Omdat ik de enige ben die geweldloze communicatie, psychogologische belangen en conflictoplossing combineer tot een extreem krachtige cocktail die gegarandeerd resultaat oplevert. Binnen één dag is er een verschil tussen hoe je eerst met situaties omging en hoe je daar na ‘Now we’re talking’ mee omgaat. Tel daarbij op mijn volledige openheid over mijn eigen ervaringen, valkuilen en ontdekkingen. Ik weet zeker dat jij ook in staat bent om na deze dag vastzittene impasses te doorbreken, weerstand bij jezelf en andere weg te nemen en conflicten op te lossen en te voorkomen. Om vertrouwen te geven en te ontvangen zodat jij en de mensen in je omgeving weer gelukkig worden en je mensen kunt helpen. Zodat je beter kunt 
overtuigen, presenteren en je gedachtegoed aan de man kunt brengen. Zodat je meer kunt verdienen, met minder moeite. Verdien wat je waard bent wordt zo een werkelijkheid!

Omdat ik je kan en wil helpen mensen te helpen!

.

Ik heb meegedaan met Now we’re talking omdat ik niet meteen tot conclusies wil komen (‘Jumping to conclusions’). Door het programma kan ik nu beter luisteren en de stappen om met emoties om te gaan uitvoeren. Het programma Now we’re talking verheldert een hoop communicatieproblemen!

– Anke Manshande, beroepsorganisatie van accountants

divider_line_740

Zou het niet geweldig zijn als jij …

 

 • Weer met een superhumeur naar je werk gaat. Zodat je weer lekker met je collega’s kunt praten over van alles en nog wat en de zaken weer heerlijk soepel verlopen. Dat je fijn, prettig en ontspannen met je familieleden omgaat. Zodat je lief een leed weer met elkaar kunt delen en je weer weet wat het is om en familie te hebben die dingen voor elkaar over hebben en klaar staan voor elkaar. Dat je in staat bent om impasses op te lossen, tegenwerpingen te kanaliseren en weerstand weg te nemen zodat je je kunt focussen op wat écht belangrujk is voor jou en de mensen in je omgeving.

 

 • Vrij en open in de wereld staat. Bevrijd van allerlei beperkende gedachten en regels die je tegenhouden om te groeien en waarmee je jezelf tekort doet. Dat je jezelf en je werk, je kennis en ideeën kunt verkopen en dat je precies weet wat je wel en wat je niet moet doen!

 

 • Effectief en doortastend je werk doet. Waardoor je nóg meer bereikt en anderen nog beter kunt helpen. Zodat jij als manager, coach of mediator mensen eer aan doet wat zeker naar je terugkeert en je gaat verdienen wat je waard bent. (wet van de aantrekkingskracht)

 

 • Zonder te duwen op resultaat precies dat bereikt wat je graag wilt bereiken, moeiteloos en met plezier en positiviteit. dat je van zij wij kunt maken, wat niet alleen helend is maar je ook nog eens superaantrekkelijk maakt.

 

 • Gelukkig door het leven stapt, zonder stress en irritaties en daarbij iedereen in je omgeving op een positieve manier aansteekt.

 

 • Simpelweg meer kunt verdienen omdat je weet hoe je mensen aanspreekt, verbinding met ze maakt en je jouw idee, dienst, product of mening kan verkopen. En dat zonder ingewikkelde processen of gedoe maar op een eenvoudige en natuurlijke manier!

.

 

winst

 

Wat gaat Now we’re talking je opleveren?

 

OKVerbeterde samenwerking met veel meer resultaat waardoor je gemakkelijker, veel meer gaat bereiken en veel meer gaat verdienen
OKBetere relaties die tegen de ups en downs van het leven kunnen zodat je lekkerder in je vel zit en je ontspannen door het even gaat in de wetenschap dat je je in ieder gesprek staande kunt houden
OKKant en klare manieren om meer te bereiken, heel doeltreffend en simpel waardoor je effectiever wordt, jezelf beter kunt verkopen en je veel beter en overtuigender kunt communiceren. Daardoor wordt je supereffectief en kom je moeiteloos aan de juiste job of ondernmerskansen en val je op tussen omdat jj door hebt hoe dit werkt. En opvallen geeft effect!
OKBelangen achter de standpunten herkennen en probleemloos boven water tillen en Win-win situaties kunt creëren die goed zijn voor jou en voor de mensen met wie je werkt.
OKInzicht en verbinding met anderen en met jezelf. Je weet waarom mensen weerstand ervaren en wat jij kunt doen om dat in een handomdraai om te buiten zodat je samen verder komt en jij bereikt wat je wilt bereiken.
OKPlezier, zekerheid en zelfvertrouwen, geluk, keuzevrijheid en onafhankelijkheid en meer inkomsten!
.

 

divider_line_740

 

Daarnaast ontvang je nog de volgende bonussen!

 

bonus

Om nog meer waarde te krijgen bied ik je ook nog een aantal bonussen waarmee je nog meer diepgang en kennis krijgt!

NWT_BONUS (1)

2 gratis mailwisselingen voor vragen

(waarde € 197,-)

Het is zeer waarschijnlijk dat je na Now we’re talking situaties anders wilt aanpakken. Dan kan het handig zijn om even ruggespraak te houden, bijvoorbeeld om de mindset van Now we’re talking weer op te halen of een inhoudelijk vraag te stellen. Bijvoorbeeld over een bepaalde gesprekstechniek of een drijfveer. Als je deelneemt aan Now we’re talking krijg je daarom gratis 2 mailwisselingen waarin je vragen kunt stellen over alles wat je tijdens Now we’re talking hebt geleerd.

NWT_BONUS2

30 minuten telefonische/Skype vraag en antwoord sessie

(waarde € 137,-)

Als je na het volgen van Now we’re talking besluit om een drijfverencoachingstraject aan te gaan, waarmee je nog meer diepgaand leert hoe je in elkaar zit, en waarom je doet wat je doet en daarmee door bijft gaan, ook als je merkt dat het je niks (meer) oplevert, dan krijg je € 179,00 korting op het totaalbedrag van dat drijfverencoachingstraject.

NWT_BONUS (5)

Vaste klantenkorting op een coachtraject

(waarde € 179,-)

Als je na het volgen van Now we’re talking besluit om een drijfverencoachingstraject aan te gaan, waarmee je nog meer diepgaand leert hoe je in elkaar zit, en waarom je doet wat je doet en daarmee door blijft gaan, ook als je merkt dat het je niks (meer) oplevert, dan krijg je € 179,00 korting op het totaalbedrag van dat drijfverencoachingstraject.

NWT_BONUS (3)

VASTE KLANTEN KORTING

(waarde € tientallen tot honderden euro’s )

Iedere deelnemer aan Now we’re talking ontvangt automatisch een vaste klanten coupon die je naar wens kunt inzetten op een training, coaching of meerdaagse evenementen. Je krijgt deze couponcode automatisch in je mailbox  na je bestelling.

NWT_BONUS (4)

6  12 NMI PE PUNTEN

(alleen t.b.v. NMI mediators, waarde € enkele honderden euro’s )

Het NMI heeft aan Now we’re talking maar liefst 6 PE punten in de categorie 1a toegekend. Dat is heel erg veel PE punten voor 1 dag. Je zou dus met je deelname in één klap zomaar een behoorlijk deel van je benodigde PE punten bij elkaar kunnen sprokkelen!

(Let op: vooraf bij je aanmelding aangeven en of het voor NMI, VFAS of een ander orgaan geldt)

NWT_BONUS (6)

Naast deze geweldige bonussen ontvang je automatisch gratis tweewekelijks tips en het bijbehorende eBook.

divider_line_740

 

Voor wie is ‘Now we’re talking’ geschikt?

.

Now we’re talking is uitermate geschikt voor dienstverlenende en zelfstandige professionals zoals mediators, coaches, trainers.  Voor iedereen die zichzelf, zijn of haar ideeën wil kunnen overbrengen en laten landen en die effectiever wil zijn in gesprekken en het overtuigen van anderen. Ook voor mensen die in aanraking komen met verbale en fysieke agressie en die daar mee om willen kunnen gaan is de training erg waardevol. De training is daarnaast uitermate geschikt voor leidinggevenden en managers die aan den lijve willen ervaren welke positieve invloed deze manier van communiceren voor hun medewerkers en organisatie kan hebben.

 

“Ik heb veel geleerd over de verschillende typeringen mensen en hoe mensen reageren op elkaar. Als je meer uit gesprekken wilt halen is het programma Now we’re talking zéér de moeite waard!”

– Janny Zwerver, zelfstandig mediator en zorgconsulent

 

 

divider_line_740

Twijfel?

Inaction breeds doubt and fear. Action breeds confidence and courage. If you want to conquer fear, do not sit home and think about it. Go out and get busy.
– Dale Carnegie

Je hebt tot hier gelezen, dus je bent geïnteresseerd in wat ik schrijf en hoe ik je kan helpen.  En dus wil je waarschijnlijkk ook weten hoe je …

 • voorkomt dat mens en jou of je ideeën negeren
 • omgaat met tegenwerpingen
 • beter, effectief en zorgvuldig kunt omgaan met emoties
 • negativiteit ombuigt naar positiviteit
 • feedback geeft waar ook wat mee gedaan wordt
 • jezelf, je idee, product of dienst aan de man brengt en verkoopt

.

Maar mogelijk heb je toch nog wat twijfel. Ben ik wel degene die jou kan helpen? Ben jij er wel klaar voor? Heb je wel voldoende voorkennis? Is het niet eng? Kan dat allemaal wel in één dag? Het klinkt te mooi om waar te zijn?  Je kunt dat ook zelf wel?

Als jij tot hier hebt gelezen,
dan ben je er klaar voor!

.

Het is heel simpel, het is de eerstvolgende logische stap voor je.  En ja…

 • Ja, ik ben degene die jou kan helpen.

 

 • Ja, jij bent er klaar voor.

 

 • Ja, je hebt voldoende voorkennis want je hoeft alleen maar je gezonde verstand, goede humeur en liefde mee te nemen.

 

 • Nee, het is niet eng, het is inspirerend, energiek en achteraf zul je jezelf afvragen waarom je hebt getwijfeld.

 

 • Ja, alles wat ik hier heb verteld kan ik je in twee dagen bijbrengen.

 

 • Nee, het is niet te mooi om waar te zijn. Lees de aanbevelingen op deze pagina nog eens door of die aan de rechterzijde van iedere pagina. Dat zijn echte mensen die mee hebben gedaan aan verschillende dagen en events.

 

 • Nee, je kunt het niet zelf. En dat hoeft ook niet. Je kunt jezelf niet beschouwen en objectief adviseren. Dat kan ik mezelf ook niet. En daarom volg ik zelf veel, heel veel training en intervisie om te reflecteren, te groeien en te slijpen. En dat mag jij ook, ik bied je de sleutel, jij hoeft hem alleen maar aan te pakken.

 

En ik bied je heel simpel een 100% garantie!

Als jij na de eerste dag aangeeft dat ‘Now we’re talking’ toch niet is wat je ervan had verwacht nemen we afscheid van elkaar. Ik zorg dat je investering per omgaande weer wordt teruggestort, zonder inhoudingen of kostenaftrek.

Zo simpel is het! Punt! Hoeveel garantie wil je hebben?

 

divider_line_740

 

Now we’re talking – alles op een rij

Meedoen met Now we’re talking is kiezen voor…

.

 • Een geweldig inspirerende, leerzame en unieke dag met humor en inzichten
 • Bonus #1: 2 mailwisselingen voor reflectie, advies en overleg t.w.v. € 197,00
 • Bonus #2: 30 minuten telef./Skype vraag en antwoord sessie t.w.v. €137,00
 • Bonus #3: Korting op coachtraject op psychologische belangen t.w.v. € 179,00
 • Bonus #4: Vaste klanten coupon bonus t.w.v. € tientallen tot honderden euro’s
 • Bonus #5: 12  NMI PE voor NMI aangesloten mediators t.w.v. minimaal € 1200,00
 • Bonus #6: Gratis tweewekelijks tips en eBook  ‘Hoe versla je een gorilla?’

Deze bonussen alleen al vertegenwoordigen een waarde van ruim  €1600,00

Natuurlijk kun je met jouw investering ook een deel van je nieuwe Ipad betalen of een midweekje bij een niet nader te noemen bungalowpark op de hei gaan zitten. Daarmee heb je even rust en ben je weg van je spanningen en ben je na twee weken terug bij af. Doe je mee met ‘Now we’re talking’ dan investeer je enorm slim in jezelf met blijvende resultaten. Zodat je effectiever, prettiger en vooral ook met veel meer effect jezelf, je ideeën en diensten in de markt kunt zetten.

Now we’re talking is geen marketingtraining pur sang. Maar alles wat ik je in deze twee dagen leer heb je absoluut nodig om succesvol te zijn, omdat effectief communiceren en taal in het algemeen, de sleutel is tot zowel een prettig en vervuld leven als een succesvol bedrijf. En omdat je écht moet weten hoe jij boodschap bij je publiek binnenkomt en gefilterd wordt door het krokodillenbrein. Ben je niet bekend met het krokodillenbrein? Dan kun je niet succesvol zijn of ben je in ieder geval minder succesvol dan je kunt zijn! Met Now we’re talking bied ik je een heel scala aan sociale en communicatieve vaardigheden die je gaan helpen in alles wat je doet! Gegarandeerd!

.

Now we’re talking’; de praktische zaken

.

Datum: Donderdag 29 en vrijdag 30 januari 2015
Tijd: 09:30 – 17:00
Pauzes: In de ochtend en middag en lunchbreak
Materialen: Inclusief evenals koffie, thee,
Locatie: Opperdoes of Hoorn
(afhankelijk van aantal deelnemers, +/- 40 min van Amsterdam)

.

Adres, bevestiging en aanvullende praktische informatie ontvang je direct na je aanmelding. De locatie is zeer goed bereikbaar en parkeren kan op eigen terrein of in de buurt (tientallen meters afstand) en gratis. De ruimte is ook geschikt voor minder valide. Voor diegene die aanhikken tegen ‘de afstand’; Hoorn/Opperdoes ligt maar zo’n 40/45 minuten met de auto of trein boven Amsterdam. 

.

opgepastNow we’re talking vindt hooguit tweemaal per jaar plaats.

Een keer in het voorjaar en mogelijk een keer in het najaar. Overigens kan ik je nu al meegeven dat je investering voor de eventuele najaarsversie hoger zal zijn. En wil je écht nog máánden wachten en doorworstelen met onvrede, gedoe en ruzie en te weinig effectiviteit en inkomsten? Nee toch!?

 

Besluit nu voor het keerpunt in je leven

.

Dat klinkt groot, en dat ís het ook! En ik kan je verzekeren dat Now we’re talking ook dat keerpunt voor je zal zijn! Een nieuwe start om de zaken structureel anders aan te pakken, zodat je meer bereikt, je meer verdient en er naar je geluisterd wordt én jij en de mensen om je heen gelukkiger worden en je meer mensen kunt helpen.

Meedoen is kiezen voor jezelf .

.

Jouw investering

in jezelf, je relaties en voor betere gesprekken waarmee je véél meer gaat bereiken met véél minder  moeite!

 

Het programma ‘Now we’re talking; presenteren, overtuigen en verkopen’ vraagt een investering van  €1997,00 excl. btw. Ik ben er volledig van overtuigd dat die investering volledig gerechtvaardigd is voor de waarde van deze twee dagen!

Maar, omdat ik weet hoe je kunt worstelen met gedoe, te weinig inkomsten, hoeveel stress je daarvan hebt, de slapeloze nachten en omdat ik wat dat betreft in jouw schoenen heb gestaan, vind ik het geweldig om, als jij besluit om dat niet langer voor lief te nemen, mijn ontdekkingen en geheimen met jou te delen!

Daarom is jouw investering in het fantastische dagprogramma geen €1000,00 , geen €800,00 , nee zelfs geen €700,00
maar bied ik je deze dagen aan voor slechts €597,00
incl. btw, alle bonussen en alle andere zaken zoals lunch, naslagwerk, etc.!

.

Hoe verzeker je jezelf van een plek?

.

Simpel, klik op de ‘Bestellen’  knop hieronder en je wordt direct naar het beveiligde betalingssysteem gebracht. De factuur ontvang je direct per omgaande per email samen met de routebeschrijving en andere eventueel belangrijke praktische wetenswaardigheden.

Ik zou het helemaal geweldig vinden om je te verwelkomen en zal er alles aan doen om deze twee dagen  jouw keerpunt in je leven te laten zijn.  

Michael

Tot en met 31 december 2014 maak je automatisch gebruik van de snelle beslissers besparing!

Deelname aan Now we’re talking vraagt dan slechts €497,00 inclusief btw. 


Ja, ik doe mee met ‘Now we’re talking’  voor  €497,00 incl. btw en bespaar bijna €2000,00!

 

Bestellen

 

Korting- of couponcode? Als je een coupon- of kortingscode hebt kun je die opgeven tijdens het betalingsproces. Vroegboekbesparingen worden automatisch berekend.

 

PS: Wist je dat heel veel organisaties werken met een budget voor persoonlijke ontwikkeling? Ben jij in Loondienst, vraag dan bij je afdeling P&O naar eventuele mogelijkheden. Doen, hoor! :)

.

“Ik heb Michael leren kennen als een multi-talent met een zeer breed interesseveld. Één van zijn krachtige eigenschappen is het onvermoeibaar zoeken naar oplossingen in complexe problemen. Heeft hij zich eenmaal vastgebeten in een probleem/uitdaging, dan valt vooral zijn volhardendheid op om te komen tot oplossingen. Daarnaast is het ook een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken die je ook kan laten nadenken over veel facetten. Hij heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid en zoekt ook steeds naar nieuwe uitdagingen. Daarnaast is het ook een persoonlijkheid die je vertrouwen kan winnen en het vertrouwen ook verdiend. Integer, open en breed georiënteerd en een oprecht sociaal mens.”

— Robert Takken (Shi Sen Do &  Head Office Post NL )