.

Gratis Teleseminar


“Hoe versla je een gorilla?”

In aansluiting op het vernieuwde eBook
“Hoe versla je een gorilla?” –
‘Effectief communiceren op de apenrots’
wat je meteen bij je aanmelding ontvangt!

Tijdens deze gratis telefonische training maak je kennis met 9 gorilla’s en leer je …

  • Wie ze zijn en waar ze moeite mee hebben in de onderlinge communicatie zodat ze precies daar uitkomen waar ze niet willen zijn
  • Waarom ze doen wat ze doen en waarom ze daarmee doorgaan ook als ze merken dat het tegen hen werkt
  • Wat ze kunnen doen om hun onderlinge communicatie te verbeteren zodat ze met minder moeite en met meer plezier en ontspanning veel meer bereiken

Het teleseminar vindt plaats op Woensdag 17 April 2013  van 10:00 tot 11:00.
Komt dat ongelegen? Geeft niks, meld je dan toch aan en ontvang achteraf gratis de MP3 opname van dit teleseminar dat aansluit bij het vernieuwde eBook “Hoe versla je een gorilla?”

Als deelnemer aan het Teleseminar krijg je een leuke en interessante bonus.

Ben je er live bij, dan maak je kans op een extra zéér interessante bonus!

 

Het Teleseminar heeft plaatsgevonden maar je kunt je nog steeds aanmelden en de MP3 opname gratis ontvangen!


Schrijf je hieronder alsnog in voor het Teleseminar

“Hoe versla je een gorilla?”


Als je je aanmeldt voor dit gratis teleseminar ontvang je als bonus gratis het ebook Mindset elke twee weken het inspirerende eZine Mindset met artikelen en praktische tips over het voorkomen en oplossen van conflicten en het verbeteren van communicatie in je mailbox.Meld je aan voor het gratis teleseminar “Hoe versla je een gorilla?”
E-mail:
Voornaam:
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld, afmelden kan altijd en eenvoudig.


Wie verzorgt het Teleseminar?

Het teleseminar wordt live verzorgd door Michael Schulze van Ad acta Mediation. Michael weet uit ervaring dat ruzie niet in je koude kleren gaan zitten en dat je daar heel veel last en stress van kunt hebben. Als mediator, coach op drijfveren en trainer geweldloze communicatie heeft hij een unieke handelswijze ontwikkelt waarmee iedere professional voor wie communicatie cruciaal is, op eenvoudige wijze en weerstand, ruzies en impasses kan doorbreken. Zonder stress, zonder gedoe en zonder slapeloze nachten en met heel veel meer effect en direct resultaat.


Hoe werkt en wat is een Teleseminar?

Dit is een heel eenvoudige en goedkope manier om een training, lezing of seminar te volgen. Je belt in naar een 0900-nummer en je hoeft slechts te luisteren om de waardevolle informatie te ontvangen. Je hoeft dus nergens naartoe en kunt letterlijk vanuit je luie stoel meedoen. Bij inschrijving op een Teleseminar ontvang je een mailbericht met daarin instructies, datum en tijd en natuurlijk het telefoonnummer zodat je dat kunt bellen. Klinkt ingewikkeld? Het is echt heel simpel en makkelijk.

Wat kost het?

Ik bied je dit Teleseminar gratis aan. Het kost jou een uurtje tijd en de kosten die de provider van de telefoonlijn in rekening brengt. Voor een vaste lijn is dat 9 cent per minuut incl. BTW. Bel je met een mobiel in, denk dan aan de kosten van je mobiele provider, die komen er nog bij.

Ik wil het teleseminar graag volgen maar ik kan niet op dat moment, wat nu?

Geen probleem, ik maak een MP3 opname van het Teleseminar die je daags erna gratis ontvangt en kunt downloaden. Je kunt dus altijd achteraf (nogmaals) luisteren maar alleen als je live erbij bent kun je gebruik maken van eventuele bonussen die ik geef. En dat raad ik je aan want elke keer als je luistert hoor je wat nieuws.

Handige tips

Zorg dat je een paar minute voor aanvang van het teleseminar al inbelt. We starten stipt op tijd en het zou jammer zijn als je het begin mist. Ik adviseer je om een rustige plek op te zoeken en pen en blocnote bij de hand te houden voor eventuele aantekeningen die je wilt maken of vragen die je wilt stellen.


Wil je alvast je reactie geven over je verwachtingen van dit teleseminar dan nodig ik je van harte uit om dat hieronder te delen. Helemaal leuk als je vrienden en kennissen van dit teleseminar op de hoogte brengt. Dat kun je eenvoudig doen met deze knoppen hieronder!

 

Leave a Reply